SABROSO ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sabroso Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 17:30 Super slechte service eten was koud en smerig 4 uur later na bestelling geleverd
14 apr 2024 om 16:09 Goed eten over het algemeen maar dit keer was het minder. Volgende keer beter.
13 apr 2024 om 23:00 Mijn bestelling klopt niet en de jonnhy cake is beetje achteruit gegaan
6 apr 2024 om 22:29 Heel slecht wij hebben bedorven eten gekregen nóóit meer doe ik bestelling daar bedorven eten nooit meer ik ben echt boos
29 mrt 2024 om 21:07 Je vraagt om het op een bepaalde tijdstip op te halen om vervolgens nog 20min op je eten te wachten.
28 mrt 2024 om 22:16 Mijn eten kwam koud aan. Ik heb €25 verspilt! Patat taai en koud vlees hard en koud… en dan heb ik meer dan eer uur gewacht op dit? Gelukkig was de bezorger wel lief!
25 mrt 2024 om 9:33 Ik bestel vaker omdat ik het lekker vindt, maar bij iedere keer dat ik bestel wordt de kwaliteit van de kip steeds slechter. Deze keer was de kip droog, slecht gekruid. De friet was ook niet lekker heel weinig saus. Jammer hoor
22 mrt 2024 om 19:09 Het was lekker,maar koud. En helaas geen cashew taart in plaats daarvan pistache.
16 mrt 2024 om 20:23 Ik heb een broodje en drankje besteld maar kreeg alleen het broodje. Ik belde naar sabroso en ze gaven aan dat ik zelf naar thuiszorg moet bellen om mn geld voor het drank terug te vragen. Ik heb €4,00 voor betaald. Ik was er echt niet blij mee.